Werkzaamheden

Baggerwerk

Wij zijn het meest gespecialiseerd in het baggeren van havenslib. Met behulp van een 2m3 grijper en een zeer snelle PLM kraan kunnen we veel havenslib in korte tijd vervoeren. Ook voor het verwerken van vervuilde / verontreinigde havenslib beschikt de Nooitgedacht over het juiste materiaal.

Stenen

Met het omgaan van stenen is het kraanschip Nooitgedacht vertrouwd. Dit geld voor zowel stenen baggeren als stenen storten.

Zand

Voor het baggeren van zand heeft de Nooitgedacht voldoende materiaal om hiermee makkelijk mee om te gaan.

Hijswerkzaamheden

Doordat de Nooitgedacht uitgerust is met moderne positioneringsapparatuur zowel op het schip en de kraan kunnen wij nauwkeurig hijswerkzaamheden verrichten. Zo kunnen wij bijvoorbeeld zien hoe hoog het object zich bevind ten opzichte van de wal of waterlijn.

Bergingswerkzaamheden

Regelmatig wordt het kraanschip Nooitgedacht opgeroepen voor het bergen van schepen of andere vaartuigen. Doordat de juiste bemanning aan boord is kan de Nooitgedacht zeer snel en efficient werken. Dit is belangrijk om snel ter plaatse te zijn bij de plaats van ongeval. Ook doordat de Nooitgedacht uitgerust is met een zeer snelle PLM kraan is het overslaan van de lading uit het schip geen probleem. Ook als het schip al gezonken is kunnen wij alsnog de lading uit het schip te halen.